EMAB – Över 30 års erfarenhet.

Adress

Vinstigen 4
624 48 Slite

Öppettider

Vardagar:
07:00 – 16:00

Ring oss

Telefon:
0498-222290
a

Tjänster

0498-222290

Entreprenad

Arbetet börjar långt innan det är dags att dra kabel eller byta sliten utrustning. När vi tar på oss entreprenad så börjar en omfattande projektering med, tidsplanering, kostnadskalkyler, inköp och allt som kan tänkas behövas. När du anlitar oss kan du lita på att projektet inte blir haltande då vi förlitar oss på vår mångårig erfarenhet och vårt breda kunkapsområde.

Felsökning

Felsökning är en utmaning och vi älskar utmaningar, finns det ett fel så går det att hitta! Det är utmaningen som driver oss framåt vare sig det gäller ett svajande vindkraftverk eller en gungande båt. Vi arbetar mycket ute på fältet och letar fel på allt från krossanläggningar till vattenpumpar.

Automation

Vi erbjuder allt från nykonstruktion av styrsystem till betongblandare ner till små räknare för plastning av höbalar och har verktyg till de flesta vanligt förekommande PLC-systemen. Vi har även en hel del mindre PLC-system på lager för att snabbt få igång trasiga maskiner.

Lagerhållning

Vi har ett omfattande lager där vi bland annat har följande:

  • Elmotorer
  • Hydraulslang & kopplingar
  • Kabel & installationsmaterial
  • Motorskydd & kontaktorer
  • Kullager
  • Pneumatikslang & kopplingar

Vi har även en hel del annat på hyllorna, kontakta oss för mer info.

Maskinteknik

På vår verkstad kan vi reparera alla tänkbara maskiner, vi renoverar mycket elmotorer, växlar och andra maskiner. Vi har en rejäl maskinpark med allt från pressar till CNC-maskiner där vi kan tillverka det mesta för att snabbt få fart på trasiga maskiner.

Installation

På installationssidan utför vi mestadels industriella installationer men vi gör även en del jobb åt privatpersoner när det faller in under våra områden.

Hydraulik

På hydraulsidan har vi ett omfattande sortiment av slangar och kopplingar, kom in med din slang så gör vi en ny på någon minut. Vi utför även om- & nybyggnader av olika hydraulsystem efter behov.

Service

Vi utför schemalagd service på bland annat kompressorer & elverk åt flertalet kunder. Men även andra maskiner vid behov som exempelvis pumpar & filteranläggningar.